Archives

Testimonial4

150 150 admin

Ik dacht Barcelona wel redelijk te kennen. Maar deze fietstour heeft me andere geweldige plekjes van de stad laten zien die voor mij nog onbekend waren maar die de stad voor mij nu nog leuker heeft gemaakt. Ik raad iedereen die naar Barcelona gaat deze fietstour met Nederlandse gids aan!

read more

Testimonial3

150 150 admin

Deze fietstour is echt een aanrader als je net aan bent gekomen in Barcelona, en wilt weten waar alles is en wat er allemaal te doen is.Dakzij de tips die we kregen van d gids tijdens en na de fietstour hebben we echt een top dagen gehad in Barcelona!

read more

Testimonial2

150 150 admin

Met ons gezinnetje, 2 volwassenen en 2 kinderen van 10 en 14, hebben wij een hele leuke fietstour door Barcelona gehad. We werden heel vriendelijk ontvangen door de medewerkers en de gids was super ze heeft ons veel verteld en laten zien van Barcelona, en maakte het ook voor de kinderen een super leuke activiteit.…

read more

Testimonial1

150 150 admin

Wij hebben met een groep ban 6 vrienden de fietstour in Barcelona gedaan en het was een van de hoogtepunten van ons weekje vakantie. Onze vriendelijke gids liet ons haar prachtige Barcelona zien. Zelfs degene uit de groep de al vaker in Barcelona waren geweest, hebben tijdens de fietstocht nieuwe delen van de stad gezien.

read more